În judeţul Galaţi, ultimele statistici ale Prefecturii arată că sunt 30 de decese şi 314 persoane confirmate cu coronavirus.

Primăria municipiului Galaţi informează că un aparat de analiză a anticorpilor, pe baza căruia se poate detecta infecţia cu noul coronavirus, a ajuns în dotarea Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Apostol Ioan” Galaţi.

Citeste si: Încă trei decese provocate de coronavirus. Bilanţul se ridică la 527

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Cu ajutorul aparatului, care a costat 150.000 de lei şi a fost achiziţionat cu bani de la bugetul local, se pot procesa în maximum o oră un număr de cinci teste”, a anunţat Primăria Galaţi.

Citeste si: Scrisoare deschisă a unei mamei pentru guvernanți: „Lăsați copiii acasă până în toamnă”

La Spitalul pentru Copii va ajunge, până la începutul lunii mai, şi aparatul real time PCR pentru testare antigen COVID-19.

Citeste si: Marcel Vela, noi reguli pentru bătrânii de peste 65 de ani: „Probabil intervalul orar 11-13 nu este cel mai nimerit”

Primăria municipiului Galaţi a alocat până acum fonduri de aproximativ 10 milioane de lei în lupta împotriva COVID-19. Potrivit Prefecturii Galaţi, 30 de persoane au decedat din cauza coronavirusului, 314 persoane au contractat virusul. 409 sunt în izolare la domiciliu iar 480sunt în carantină instituţionalizată. 1921 de teste pentru depistarea coronavirusului au fost effectuate în judeţul Galaţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si