Bărbatul de 29 de ani a fost reţinut după incendierea unei gospodării din Argeş şi agresarea unui bărbat venit să ajute la stingerea flăcărilor. Individul va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citeste si: Accident cu 4 mașini implicate în județul Brașov. 7 victime, printre care 2 copii

Echipajul SMURD, intervenție la fața locului

Joi seara, în jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o gospodărie din localitatea Dîrmăneşti, a izbucnit un incendiu la o anexă.

"Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, pe fondul consumului de alcool şi în urma unui conflict cu cel care a depozitat fânul în anexă, ar fi incendiat nutreţul, iar ulterior incendiul s-a extins şi la acoperişul casei", a transmis IPJ Argeş.

Citeste si: Un polițist a ajuns de urgență la spital după ce a fost lovit de un autoturism pe care voia să-l oprească în trafic

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Piromanul nu s-a mulțumit cu ce a făcut, ci a trecut la fapte de violență. El a agresat cu un obiect un bărbat de 49 de ani, din localitate, care venise să dea o mână de ajutor la stingerea incendiului.

Focul s-a extins la trei gospodării din apropiere[Sursa foto: Adevarul]

Acesta din urmă a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital, potrivit Adevarul. "La faţa locului a fost găsit un bărbat cu urme de violenţă fizică, care a fost preluat de echipajul SMURD şi este transportat la spital.

Bărbatul preluat de către paramedici era conştient şi prezenta un traumatism cranio-cerebral", precizează ISU Argeş.

Citeste si: Calendar ortodox 13 august 2021: Ce sărbătoare e azi?

Piromanul, reținut pentru 24 de ore

Bărbatul de 29 de ani a fost imobilizat, se află în custodia poliţiştilor şi va fi condus la sediul poliţiei, pentru audieri.  

După administrarea probatoriului, în cursul nopţii, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de vineri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si