Close sidebar
Close sidebar

Un artist iubit de bănățeni, mort în accident de mașină în Germania

Un cântăreț iubit în Banat a murit într-un grav accident pe șoselele din Germania. Artistul se întorcea de la un concert și se afla în mașină cu alți doi prieteni.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Saban Saulic, artistul care și-a pierdut viața, se afla pe bancheta din spate și nu purta centură. Românii din Banat îl plâng pe Saban Saulic, un cântăreţ sârb care a susţinut zeci de concerte la Timişoara, Reşiţa, Caransebeş sau Oraviţa.

Saulic, în vârstă de 67 de ani, se afla pe A2, între Bielefeld şi Gutersloh pe bancheta din spate a unui autoturism Seat, împreună cu doi prieteni, iar maşina în care se aflau a fost lovită din spate de un automobil condus de un şofer beat, conform Observator.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Toţi cei trei oameni din Seat au fost răniţi şi duşi la spital, acolo unde Saulic a murit. Saban Saulic, artistul cu o carieră de peste 5 decenii a cântat de zeci de ori în România, mai ales în Banat, fiind invitat la multe concerte de muzică populară sârbească.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI