Familia decedatului isi plangea ruda, cand Getayawukal Ayele a reusit sa ii convinga ca el il poate readuce la viata pe Belay Biftu, care isi pierduse viata intr-un accident de motocicleta. Au mers impreuna cu "profetul" la mormantul celui pierdut si au inceput sa il dezgroape. "Ritualul" a continuat, in prezenta unei multimi curioase, care facea fotografii si filma momentul, iar pastorul si-a facut numarul ca la carte.

O angajata a cimitirului a auzit cuvintele "profetului" si a anuntat autoritatile, stiind ca este vorba despre o profanare de morminte." Belay se va ridica din morti", striga "profetul", coborat in groapa. Dupa ce i-a dezvelit fata decedatului si a strigat de cateva ori la el, falsul profet si-a dat seama ca "ritualul" lui nu va da rezultate, asa ca a incercat sa iasa din groapa. "Belay, ridica-te!", a mai strigat Getayawukal de cateva ori, iar apoi a spus "nu se mai poate face nimic" si a incercat sa plece.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Familia si rudele decedatului s-au suparat pe profetul inchipuit si l-au atacat, iar unele rude au lesinat. Angajat-a cimitirului i-a condus pe politisti la locul scandalului, iar oamenii legii au fost nevoiti sa intervina in forta ca sa il poata scoate pe "profet" din mainile oamenilor infuriati.

Barbatul a fost arestat pentru profanare de morminte, infractiune aspru pedepsita in Etiopia.

sursa: borkena.com

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si