Pompierii au intervenit cu două echipaje pentru a stinge incendiul produs în zona Gării de Sud, chiar într-o stație de transport în comun.
Imaginile au fost surprinse de mai mulți trecători care au surprins momentul incendiului. Pompierii încearcă să stabilească de unde au pornit flăcările.

Citeste si: Incendiu de pădure la Parcul Național Munții Rodnei: Pompierii intervin în aceste momente

Un incendiu a izbucnit în Parcul Național Munții Rodnei

Un incendiu de pădure a izbucnit în Parcul Naţional Munţii Rodnei. Zona este una greu accesibilă, fapt ce îngreunează intervenția pompierilor.

”20 de pompieri militari şi voluntari de la SVSU Şanţ, alături de personalul Ocolului Silvic intervin pe raza comunei Şanţ la un incendiu de pădure. A fost alocat echipaj de pompieri cu autospeciala de intervenţii la incendii de pădure."

Citeste si: Locomotiva unui tren cu 100 de pasageri a luat foc în mers. Mecanicul a suferit arsuri de gradul II

”La incendiul de pădure din Parcul Naţional Munţii Rodnei au fost directionati şi pompierii voluntari din cadrul SVSU Rodna, jandarmii montani Rodna şi grupa operativă din cadrul ISU Bistriţa-Năsăud. La o prima estimare, suprafaţa afectată de incendiu este aproximativ 2 ha (pădure)”, au mai precizat pompierii.  

Locomotiva unui tren cu 100 de pasageri a luat foc în mers

Locomotiva unui tren cu 100 de călători a luat foc în mers pe ruta Oradea- Valea lui Mihai.

Mecanicul a continuat să conducă până când a ajuns într-un loc sigur unde pompierii au putut interveni, iar pasagerii au fost evacuați în siguranță.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gestul eroic al mecanicului i-a provocat acestuia mai multe arsuri grave la picioare.

Citeste si: Un incendiu a izbucnit în Parcul Natural Apuseni

Bărbatul de 33 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.  

”Din păcate, în urma gestului eroic, acesta a suferit arsuri de gradul II la membrele inferioare, fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Pompierii militari bihoreni apreciază eroismul acestuia şi îî mulţumesc pentru spiritul civic de care a dat dovadă”, precizează ISU.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si