Cel puțin 40 de pasageri ai unui autobuz au murit pe loc, iar alți au fost dați dispăruți marți, după ce un autobuz care îi transporta a derapat de pe drum din India și a plonjat într-un canal.

Tragedia a avut loc în statul indian Madhya Pradesh, transmite agenția chineză de presă Xinhua. Șapte persoane au supraviețuit accidentului, unele reușind să înoate până la mal, iar altele au fost salvate de forțele de intervenție.

Citeste si: VIDEO- Incendiu puternic la etajul șase. O femeie a sărit de la geam

Cum s-a petrecut accidentul extrem de grav

Accidentul a avut loc lângă satul Patna din districtul Sidhi, la aproximativ 493 km est de Bhopal, capitala Madhya Pradesh. Potrivit oficialilor, șoferul autobuzului a pierdut controlul asupra vehiculului său și a plonjat în canal, unde s-a scufundat complet în apă.

"Până în prezent, 40 de persoane au declarate moarte în urma acestui tragic accident", a declarat un oficial al biroului magistratului de district Sidhi. „Lista celor decedați include 21 de bărbați, 18 femei și un copil”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bill Gates anunță un dezastru mai mare decât pandemia COVID-19

Accidentul a avut loc lângă satul Patna din districtul Sidhi, la aproximativ 493 km est de Bhopal, capitala Madhya Pradesh

Bilanțul victimelor va crește, probabil

Autoritățile au oprit apa de la barajul Bansagar pentru a ajuta la eforturile de salvare. Oficialii indieni au declarat că o echipă a forțelor de intervenție în caz de dezastru a fost trimisă la fața locului și autobuzul a fost scos din canal cu ajutorul unei macarale.

"Au loc căutări pentru găsirea celor dispăruți", a mai spus oficialul. "Din moment ce se raportează că peste 50 de persoane se aflau în interiorul autobuzului, numărul morților va crește probabil".

Între timp, o mulțime imensă de oameni, inclusiv familiile și rudele victimelor, s-a adunat de-a lungul malurilor respectivului canal pentru a lua parte la acțiunea de căutare și salvare.

Oficialii poliției au declarat că autobuzul care transporta peste 50 de pasageri se îndrepta spre zona Satna din orașul Sidhi în momentul în care a căzut în canal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si