Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa (ISU) Timis, un incendiu a izbucnit, luni, la compartimentul motor al unui autobuz, in orasul Sannicolau Mare din judeţul Timis.

In autobuz se aflau 50 de persoane, cel mai probabil muncitori la o fabrica din oras, care in momentul in care a iesit fum din compartimentul motor, s-au autoevacuat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului si urmeaza sa stabileasca, cu exactitate, de la ce a izbucnit focul, insa, cel mai probabil acesta a pornit in urma unui scurtcircuit la instalaţia electrica.

Potrivit reprezentanţilor ISU Timis, in urma incidentului nu au rezultat victime, insa autobuzul a fost avariat, scrie news.ro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si