Panică pentru pasagerii unui autobuz din Oradea. Acesta a luat foc în mers. Șoferul a deschis la timp ușile, imediat după ce a observat fumul gros și a reușit să oprească chiar în fața unității de pompieri.

Citește și: Un camion a luat foc în mers, pe un drum expres din Oradea

"În dimineața zilei de joi, 23 martie a.c., în jurul orei 08.05,

pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea au stins rapid un incendiu izbucnit la un mijloc de transport în comun, aflat în mers pe strada Avram Iancu din municipiu, șoferul oprind autobuzul chiar în fața unității de pompieri.

Citește și: Alertă de incendiu falsă la Spitalul Județean Sibiu

În momentul în care fumul a pătruns în autobuz, șoferul a oprit autovehiculul, iar cele aproximativ 20 de persoane aflate în interior s-au autoevacuat imediat," a transmis ISU Bihor.

Citește și: Incendiu de proporții în Slobozia Ciorăști! Flăcările au mistuit o casă din cauza coșului de fum

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pompierii au lichidat incendiul în doar câteva minute. Autoritățile spun că cel mai probabil incendiul a pornit de la o defecțiune la motor.

Un alt incident asemănător a avut loc zilele trecute în Oradea

Un camion a fost mistuit de flăcări puternice pe drumul expres din Oradea. Pompierii intervenit cu două autospeciale de stingere.

Citește și:  Incendiu de proporții în Slobozia Ciorăști! Flăcările au mistuit o casă din cauza coșului de fum

"Pompierii Detașamentului 2 Oradea acționează cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea  unui incendiu izbucnit la un autocamion aflat în mers, pe drumul expres din municipiu, în zona Gării. Flăcările se manifestă la capul tractor”, a comunicat Lt. col. Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana.

Citește și:  Incendiu pe A1. Un TIR a luat foc, iar circulația este oprită

Incendiu pe A1. Un TIR a luat foc, iar circulația este oprită

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de mers ale autostrăzii A1 București-Pitești, la kilometrul 74, după ce un TIR a luat foc.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A1, Bucureşti-Piteşti, la  kilometrul 47, pe sensul de mers spre capitală, după ce un cap tractor a luat foc.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Când au ajuns pompierii, capul tractor ardea generalizat, cu degajări mari de fum. Conducătorul auto a reuşit să iasă la timp din cabină şi să ceară ajutor",  se arată într-o informare a ISU Giurgiu.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO: UPDATE- Incendiu puternic în Capitală. Flăcările au izbucnit pe terasa unui bloc

Incendiul s-ar fi produs, din spusele pompierilor, din cauza unui scurtcircuit. Din fericire, nu sunt victime sau alte vehicule implicate în evenimentul rutier.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si