Poliția a transmis că a primit informații cu privire la un accident de deturnare care a avut loc în Church Road din Newtownabbey, o suburbie a oraşului Belfast, în jurul orei locale 19:45.

Citeste si: VIDEO| De ce și-a înjunghiat familia bărbatul din Neamț?! Detalii cutremurătoare

Ce a transmis Poliția 

„S-a raportat că patru bărbaţi s-au urcat în autobuz şi au ordonat pasagerilor să coboare, după care autobuzului i s-a dat foc.

Church Road este în prezent închisă, au loc diversiuni, iar poliţia a cerut publicului să evite zona”, au transmis reprezentanții Poliției din Irlanda de Nord, citați de Agerpres.

Operatorul de autobuze a transmis că șoferul și pasagerii care se aflau în autobuz în momentul incidentului au reușit să părăsească autobuzul în siguranță. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Şoferul nostru este puternic afectat şi este în prezent sprijinit de colegi”, au spus reprezentanții companiei de transport.

„Suntem foarte dezamăgiţi de acest atac intimidant asupra membrului personalului nostru şi a serviciilor de transport public din zonă. Condamnăm fără rezerve acest comportament şi vom colabora îndeaproape cu poliţia la investigarea acestui incident”, au mai adăugat aceeștia. 

Citeste si: Un bărbat din Botoșani a murit sub roțile unui camion

Al doilea atac

Săptpmâna trecută, doi bărbați care erau mascați și înarmați au deturnat și incediat un alt autobuz. Presa locală consideră că motivul ar fi tensiunile legate de barierele comerciale post-Brexit. 

Citeste si: Tatăl-criminal a fost reținut. Bărbatul care și-a înjunghiat gemenele este prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si