Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un autobuz plin de oameni a luat foc în mers, în Viena. Se îndrepta către România și Republica Moldova

Un autobuz , la bordul căruia se aflau cetățeni din România și Republica Moldova, a luat foc, pe șosea, în mers. Autobuzul circula pe ruta Spania- România- Republica Moldova și avea la bord 60 de persoane. Potrivit autorităților din Republica Moldova, niciun pasager nu a fost rănit.

Elena Tasca,

Autobuz în flăcări, în Viena

[Sursa foto: newsmaker.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autobuzul care a luat foc se îndrepta către Republica Moldova. La bordul autocarului se aflau 60 de persoane și 2 șoferi. Incendiul s-a petrecut pe autostrada de centură a Vienei. Din fericire, toți oamenii din autobuz au fost salvați la timp.

Pasagerii au fost evacuați în siguranță

Autobuzul care transporta 60 de pasageri, cu cetățenie română și moldovenească, din Spania către Republica Moldova a luat foc pe autostrada de centură a Vienei, A21, în direcția Vösendorf. Acesta se îndrepta din Spania spre România și Republica Moldova.

Poliția a precizat, potrivit newsmaker.ro, că autobuzul era înmatriculat cu numere românești, iar remorca acestuia cu numere de înmatriculare moldovenești.

Se pare că incendiul a avut loc la ora 14:00, în ziua de 31 iulie. Se estimează că timpul de distrugere a fost de 10 minute.

Citește și: Alexandru Rafila, declarații în urma incendiului de la Spitalul “Nicolae Robănescu”. "Nimeni din Spitalul Robănescu nu avea acces"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La bordul autobuzului se aflau cetățeni din România și Republica Moldova

[Sursa foto: newsmaker.ro]

Pasagerii vor ajunge la destinația dorită

Atât șoferii, cât și pasagerii din autobuz, au fost escortați de poliție la o benzinărie din apropierea locului producerii incidentului, pentru a aștepta noi mijloace de transport cu care să își continue drumul.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene(MAEIE) a declarat că păstrează legătura cu cetățenii din Republica Moldova și că se implică în rezolvarea cazului.

"La momentul de față, urmează să identificăm dacă pasagerii dispun de documente de călătorie, dacă acestea n-au fost deteriorate, pentru a putea să-și continue calea spre destinația finală. În caz contrar, vor fi întocmite titlurile de călătorie și înmânate cetățenilor moldoveni", au declarat reprezentanții MAEIE pentru newsmaker.ro.

În acest moment nu se cunosc detalii referitoare la cauza izbucnirii incendiului.

Citește și: VIDEO| O biserică monument istoric din Vâlcea a fost cuprinsă de flăcări. Incendiu devastator

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI