Un accident rutier în care a fost implicat un autobuz românesc și un camion, a avut loc astăzi la Ruse, în Bulgaria. Șase femei și patru bărbați au suferit răni în urma impactului.

Zece persoane au fost transportate la spital

La Secția de Urgență a spitalului Kanev din Ruse, Bulgaria, au fost internate 10 persoane, între care doi români și opt greci.

Una dintre victime este chiar șoferul autobuzului. În total, șase bărbați și patru femei au suferit răni. Cel mai tânăr are vârsta de 18 ani, iar cel mai în vârstă are 63 ani.

O victimă de 62 de ani urmează să fie operată

O femeie de 62 de ani, cu răni la cap, este în stare gravă și urmează să fie operată. Medicii spun că viața sa nu este în pericol.

Restul de nouă persoane prezintă diverse răni și tăieturi.

Accidentul de circulație dintre un camion și un autobuz înmatriculat în România a fost semnalat la ora 12:20, potrivit novinite.com.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Accident pe Bulevardul Timișoara din București, între o autospecială și două autoturisme. Ambulanța fost răsturnată pe șosea

Cum s-a produs accidentul rutier?

Accidentul rutier de la Ruse, Bulgaria, ar fi avut loc după ce șoferul de 36 de ani al autobuzului românesc, aflat spre Byala sau Sofia a virat spre stânga.

Citește și: EXCLUSIV! Filmul accidentului din Drumul Taberei! Primele declarații ale martorilor: „Lumea era foarte speriată”

În acel moment, s-a ciocnit cu un camion din Turcia, condus de un șofer în vârstă de 50 de ani, care se deplasa în sens opus, potrivit Hotnews.ro.

Un autobuz românesc a fost implicat într-un accident rutier, la Ruse

Un autobuz românesc a fost implicat într-un accident rutier, la Ruse

[Sursa foto: FACEBOOK/DIANA RUSSINOVA]

,, Autobuzul a virat la stânga, rezultând o coliziune cu un camion turcesc condus de un șofer în vârstă de 50 de ani, care se deplasa în direcția opusă, spre Ruse.

În urma coliziunii, autobuzul a virat la dreapta, rămânând pe banda sa de circulație. Șoferul și pasagerii au suferit răni și au fost transportați rapid la spitalul din Ruse cu trei ambulanțe.

Citește și: Incident în noaptea dintre ani, la Constanța. Un bărbat a fost lovit de mașina Poliției la miezul nopții

Alte persoane implicate au fost evaluate medical la fața locului, suferind răni minore, în principal din cauza cioburilor de sticlă sparte”, precizează Novinite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si