Un incendiu s-a produs azi, în cursul zilei, la ora 15.40, atunci când pompierii au fost solicitați să intervină. Focul a izbucnit pe strada Ovidiu Cotruș în Timișoara. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Citește și: VIDEO- Un fastfood din Constanța a luat foc. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje

Astăzi, 18 aprilie a.c., în jurul orei 15:23, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Ovidiu Cotruș din municipiul Timișoara ar fi izbucnit un incendiu la um autobuz care transporta mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu echipajele medicale și pompierii, care au stins incendiul.

Citește și: Incendiu într-un apartament din Hunedoara. Pompierii au intervenit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 39 de ani, a condus un autobuz, în care se aflau 42 de persoane, pe strada Ovidiu Cotruș, dinspre strada Polonă spre Calea Șagului, iar la un moment dat din cauza unor defecțiuni tehnice a izbucnit un incendiu la nivelul autobuzului, rezultând doar pagube materiale.

Călătorii au fost evacuați in siguranța, nefiind înregistrate victime."

, au transmis autoritățile.

Un fastfood din Constanța a luat foc. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje

Incendiu la un fastfood din Constanța. Pomperii au intervenit de urgență. De la ce a pornit totul.

Totul s-a petrecut la data de 18 aprilie, în cursul zilei de marți. 

Fastfoodul care a luat foc se numește „Pui pe jar”. Prima dată a luat foc hota unității, urmând ca mai apoi incendiul să se extindă și la coșul de fum. 

Citește și:  O persoană a suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit la o fabrică de mobilă din Mureș

Mai multe echipaje de pompieri, printre care un echipaj de descarcerare și autoscara, s-au deplasat la fața locului și au lichidat  incendiul. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. 

Incendiu într-un apartament din Hunedoara

Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, într-un apartament din Petroșani, județul Hunedoara, acolo unde un bărbat a fost salvat de pompieri.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  Panică într-un campus din Suceava, după ce un student și-a pus telefonul la încărcat și a izbucnit un incendiu

În timpul inceldiului, pompierii militari au evacuat un bărbat, iar alți 30 de locatari sau evacuat singuri.

Cei de la ISU Hunedoara au intervenit imediat, iar incendiul se manifesta violent la sosirea acestora.

Citește și:   Incendiu în Iași: o femeie a fost găsiă carbonizată

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost scos din apartament de către pompierii militari și transportat  la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Petroşani. Acesta a suferit arsuri minore și atac de panică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si