Close sidebar
Close sidebar

Un autocar cu 39 de pasageri a luat foc în mers, în judeţul Caraş-Severin. Autobuzul a ars in intregime

Un autocar în care se aflau 39 de persoane a luat foc în mers, în zona localităţii Bucova din judeţul Caraş-Severin, toţi pasagerii reuşind să coboare la timp din autovehicul, astfel că nu sunt persoane rănite. Autocarul a ars însă în întregime.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş- Severin, un autocar a luat foc, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, în zona localităţii Bucova.

Autocarul circula de la Timişoara spre Alexandria, iar la locul incendiului s-au deplasat de urgenţă echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş şi ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă Oţelu Roşu şi Băuţar, care au acţionat pentru stingerea incendiului, scrie news.ro.

Autocarul a ars în totalitate, dar, întrucât incendiul a fost observat la timp, cei 39 de pasageri- muncitori- au reuşit să coboare din autovehicul, fără a exista persoane rănite.

Pe timpul intervenţiei, circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers ale DN 68.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI