Purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, ca in urma accidentului niciun elev nu a fost ranit. Autobuzul a ajuns, marti, intr-un sant de pe marginea Drumului Judetean 674 B, aflat in administrarea Complexului Energetic Oltenia.

Societatea a primit doua amenzi in valoare de peste 10.000

de lei.

”Marti, un autobuz cu elevi care se deplasa pe DJ 674 B, catre Rovinari, intr-o curba a pierdut controlul volanului si a iesit in afara partii carosabile, inclinandu-se catre sant. La scurt timp, autobuzul a fost repus pe carosabil si a ajuns la destinatie insotit de doua echipaje de Politie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Administratorul drumului a fost sanctionat cu 3.045 de lei, dupa ce luni a fost sanctionat cu 7.250 de lei, tot pentru ca nu a deszapezit drumul corespunzator. Societatea amendata este CEO, fiind un drum deviat.

In autobuz se aflau 40 de elevi, cu preponderenta ai Colegiului Gheorghe Tatarascu din Rovinari. Nu au rezultat victime”, a spus Prejbeanu.

Judetul Gorj se afla sub avertizare cod portocaliu, fiind anuntate temperaturi foarte scazute, atat noaptea, cat si ziua.

Sursa: Mediafax


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si