Close sidebar
Close sidebar

Un autocar cu 40 de copii s-a rasturnat, in Gorj. Nicio persoana nu a fost ranita

Un autobuz cu 40 de elevi care erau transportati la un liceu din Rovinari, judetul Gorj, a ajuns, marti, intr-un sant de pe marginea unui drum judetean, dupa ce a derapat din cauza zapezii de pe sosea, fara ca vreunul dintre copii sa fi fost ranit. Administratorul drumului a fost amendat.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, ca in urma accidentului niciun elev nu a fost ranit. Autobuzul a ajuns, marti, intr-un sant de pe marginea Drumului Judetean 674 B, aflat in administrarea Complexului Energetic Oltenia.

Societatea a primit doua amenzi in valoare de peste 10.000 de lei.

”Marti, un autobuz cu elevi care se deplasa pe DJ 674 B, catre Rovinari, intr-o curba a pierdut controlul volanului si a iesit in afara partii carosabile, inclinandu-se catre sant. La scurt timp, autobuzul a fost repus pe carosabil si a ajuns la destinatie insotit de doua echipaje de Politie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Administratorul drumului a fost sanctionat cu 3.045 de lei, dupa ce luni a fost sanctionat cu 7.250 de lei, tot pentru ca nu a deszapezit drumul corespunzator. Societatea amendata este CEO, fiind un drum deviat. In autobuz se aflau 40 de elevi, cu preponderenta ai Colegiului Gheorghe Tatarascu din Rovinari. Nu au rezultat victime”, a spus Prejbeanu.

Judetul Gorj se afla sub avertizare cod portocaliu, fiind anuntate temperaturi foarte scazute, atat noaptea, cat si ziua.

Sursa: Mediafax

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI