Un accident a avut loc, duminică după-amiază, în zona Pârâul Rece. Un autoturism și un autocar s-au ciocnit, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital.

Citeste si: VIDEO- Un tânăr de 23 de ani din Sibiu a furat mașina poliției și a oprit alte mașini în trafic. A jucat la păcănele șpaga obținută

Niciunul din cei 48 de ocupanți ai autocarului nu a suferit vătămări corporale.

La locul accidentului au intervenit un echipaj SMURD, o ambulanta a Serviciului Judeţean Braşov şi o autospecială cu apă şi spumă.

Citeste si: Un autocar cu 21 de pasageri a fost implicat într-un grav accident rutier

Un autocar cu 21 de pasageri a fost implicat într-un grav accident rutier

Accident tragic vineri după-amiază. Un autocar în care se aflau 21 de pasageri a fost implicat într-un accident în Vâlcea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Accidentul s-a produs pe DN 7, în apropierea localității Tuțulești, Vâlcea.

Un autoturism și un autocar au fost implicate în accident. Mai multe echipaje medicale au fost trimise la fața locului, autospeciale de pompieri și descarcerare.

Citeste si:  Dolj: Accident cu două autoturisme și o căruță. O persoană a murit și șapte au fost rănite

Șoferul autoturismului are vârsta de 24 de ani și a rămas încarcerat. Victima se află în comă și a fost extrasă din mașină cu ajutorul paramedicilor.

Acesta a fost transportat la unitatea de primiri urgențe Sibiu și beneficiază de investigații medicale.

Citeste si:  Polițist rănit, în urma unui accident rutier. Maşina s-a ciocnit cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani

Accident rutier pe DN 11. Trei persoane au fost transportate la spital

Un accident rutier grav a avut loc, joi seara, pe DN 11, și în Bacău. În urma coliziunii, trei persoane au fost transportate la spital. Trei autoturisme au fost implicate în accident. 

Citeste si:  Polițist rănit, în urma unui accident rutier. Maşina s-a ciocnit cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, joi, trei autovehicule au fost implicate într-o coliziune față-spate pe DN 11 Oneşti – Oituz, la kilometrul 100, în zona localității Hârja, județul Bacău. În urma accidentului, trei persoane au suferit leziuni pentru care au necesitat transportul la spital.

Citește si:   Un copil de 6 ani și-a prins piciorul într-un leagăn dintr-un parc

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si