Tragedia de pe drumul din Franța a fost confirmată de către Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, transmite  noi.md. Incidentul a avut loc în seara zilei de 25 iulie. Conform MAEIE este vorba despre un autocar pe ruta regulată Portugalia- Moldova în comuna Bron, Franța. În momentul accidentului în autocar se aflau 62 de moldoveni. Din fericire, nu a existat nicio victimă.

Citeste si: Un avocat brazilian a fost ucis de un român. Tragedia a avut loc într-un club din Portugalia: „A murit singur într-o altă țară, unde își căuta visul“

„Misiunea noastră diplomatică a contactat cu prefectura și filiala Crucii Roșii din regiunea dată pentru a le asigura concetățenilor noștri un loc de cazare și obiectele de primă necesitate. În urma acțiunilor prompte întreprinse, toți pasagerii au fost cazați la gimnaziul din localitate. Totodată, compania de transport care efectua cursa respectivă a asigurat un alt autocar, care s-a pornit din România spre Franța pentru a prelua pasagerii spre destinația finală",  a transmis MAEIE.

Oamenii au plecat spre casă după 36 de ore de la incident

Pasagerii care se aflau în autocarul cuprins de flăcări în localitatea Bron, Franța, au pornit spre casă. Presa locală a transmis că moldovenii au putut să-și continue drumul abia miercuri seara, după ce au trecut 36 de ore de la incendiu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Doi britanici au cumpărat un sat întreg din Franța. Suma este incredibil de mică

Oamenii au petrecut aproape două zile în sala de sport a unei şcoli din localitatea Bron. Personalul Crucii Roșii le-a oferit paturi, hrană, îmbrăcăminte și produse de primă necesitate, notează  realitatea.md.

După ce au rezolvat toate problemele cu actele, persoanele au putut să plece cu un autobuz, pus la dispoziție de compania de transport. La Bron a rămas doar șoferul autobuzului incendiat care așteaptă o altă unitate de transport.

Citeste si: O persoană a murit și patru au fost transportate la spital în urma unui accident din Dâmbovița


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si