Close sidebar
Close sidebar

Un autocar în care se aflau 46 de persoane a luat foc în mers, în zona Azuga

Un autocar în care se aflau 46 de pasageri a luat foc în mers, în dreptul localității Azuga. Doi copii se aflau și ei în mașina care a ars precum o torță.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pompierii au intervenit de urgență și au reușit să stingă incendiul la autocarul care luase foc în mers, pe DN1, în zona Azuga.

Citeste si: Măsuri drastice anunțate în Bulgaria, după ce numărul cazurilor de coronavirus a crescut

Nu au fost înregistrate victime, toate persoanele din autocar au reușit să se autoevacueze. 

”Circulaţia este întreruptă pe DN1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 135, în staţiunea Azuga, judeţul Prahova, din cauza unui autocar la nivelul căruia a izbucnit un incendiu (defecţiuni tehnice). În autocar se aflau 46 de pasageri, însă niciunul nu a fost rănit. Se acţionează pentru scoaterea autovehicului în afara părţii carosabile”, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Citeste si: Jaf la o sală de jocuri din centrul Constanţei

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova a declarat că autovehiculul a ars în proporție de 80%. Printre pasagerii care se aflau în acel moment în autocar se numără și doi copii, de 9 și 12 ani. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Încă o artistă supectă de coronavirus! Și-a făcut deja testul și a anulat spectacolele

Autocarul se îndrepta spre Arad. Traficul în zonă a fost blocat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI