Close sidebar
Close sidebar

Un autocar in care se aflau sase persoane a fost lovit de un tren, in judetul Timis

Un autocar in care se aflau sase persoane a fost lovit de un automotor, in zona localitatii Comlosu Mare, din judetul Timis, in urma impactului nicio persoana nefiind ranita, astfel ca accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Un barbat in vârsta de 57 de ani a condus un autobuz pe DN59C, intre localitatile Comlosu Mare si Teremia Mare, iar la trecerea la nivel cu calea ferata, prevazuta cu indicatorul «Stop», nu s-a asigurat corespunzator si a fost acrosat de un tren. In urma accidentului, nicio persoana nu a fost ranita, rezultând doar pagube materiale”, a declarat Ancuta Morariu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit sursei citate, o femeie a fost preluata de ambulanta pentru a fi transportata la spital, insa in drum spre unitatea medicala aceasta si-a revenit complet, astfel ca a refuzat ajutorul medicilor..
La locul accidentului, au intervenit si pompierii cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o autospeciala de prima interventie si doua ambulante. 

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI