Din primele informatii furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, 32 de persoane au fost transportate la spital. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca o singura persoana este in stare grava, restul fiind in afara oricarui pericol.

Conform Politiei Judetene Sibiu, soferul unui autobuz care facea o cursa pentro o societate si in care se aflau 33 de pasageri a pierdut controlul directiei, iar autovehiculul a intrat in glisiera de pe partea stanga a drumului si s-a rasturnat in afara soselei.

La fata locului s-au deplasat cinci ambulante SMURD si trei ambulante ale Serviciului Judetean, precum si o autospeciala de descarcerare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai multe persoane au primit ingrijiri la fata locului, dar in total 32 de oameni au fost transportati la spital. Astfel, 26 de persoane vor fi transportate la Spitalul Judetean din Sibiu, iar celelalte sase vor fi duse la Spitalul Militar. Un singur pasager se afla in stare grava, suferind un traumatism toracic, ceilalti fiind stabili si cu rani minore.

 

 

Sursa: Click
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si