Close sidebar
Close sidebar

Un autotren si un autobuz s-au ciocnit in Hunedoara! A fost activat planul rosu de interventie!

Planul rosu de interventie a fost activat sambata in judetul Hunedoara in urma unui accident produs in localitatea Mintia si in care au fost implicate un autotren si un microbuz, 9 persoane fiind ranite.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Comform ISU Hunedoara, la fata locului au fost mobilizate un echipaj de descarcerare si 5 echipaje medicale SMURD si SAJ, inclusiv o autospeciala pentru victime multiple si a fost declansat Planul Rosu de Interventie.

"Dupa evaluarea primara a fortelor de interventie au rezultat 3 victime cu politraumatisme si inca 6 victime ranite usor", anunta ISU Hunedoara, precizand ca nu sunt persoane incarcerate. sapte dintre victime au fost transportate la spital.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Traficul rutier se desfasoara pe un singur sens in zona in care a avut loc accidentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI