”Astăzi, 19 iunie, în jurul orei 14:30, în urma unui apel primit la numărul unic de urgență 112, pompierii militari au fost alertați despre faptul că un autoturism care circula pe DN 2 L, în comuna Străoane, a fost cuprins de flăcări.”, au transmis cei de la ISU Vrancea.

O mașină a fost cuprinsă de flăcări pe DN 2 L

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Până la sosirea forțelor de intervenție șoferul autoturismului s-a autoevacuat.

Citește și: Raportul final la ICCJ cu privire la incendiul de la spitalul din Piatra Neamț: Incendiul ar fi pornit de la o asistentă din salon

Pompierii militari au localizat în cel mai scurt timp incendiul, care se manifesta generalizat. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 de minute.

Citește și: Un balon cu aer cald a luat foc în Elveția. Șapte persoane sunt rănite, iar trei se află în stare gravă

În urma producerii evenimentului, autoturismul a fost distrus în totalitate. Din cercetările efectuate, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric la o lampă din interiorul portbagajului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Incendiu izbucnit la locomotiva unui tren, în Prahova. Călătorii au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren de călători în județul Prahova. Pasagerii au ieşit din vagoane şi nu sunt persoane rănite.

Citește și: Incendiu într-un apartament din Cluj, după ce două persoane au dat foc deșeurilor cu țigarea

Locomotiva se afla în comuna Tinosu, județul Prahova, în momentul în care incendiul a izbucnit.

Trenul circula pe ruta Ploieşti-Bucureşti, halta Prahova. 

”S-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de stingere cu pulbere (azot) şi un echipaj SMURD. Călătorii s-au autoevacuat, nu există victime. De asemenea, nu putem aproxima numărul de călători deoarece, până la sosirea echipajelor, cei mai mulţi au părăsit locul evenimentului”, a explicat sursa citată.

Citește și: Un bărbat a fost spulberat de tren la Iași

”Incendiul este lichidat în acest moment. Au ars podeaua locomotivei pe aproximativ 4 mp si cablaje electrice”, a transmis ISU Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si