Close sidebar
Close sidebar

Un autoturism a fost cuprins de flăcări pe DN 2 L, în comuna Străoane

Pompierii militari din Vrancea au fost chemați, luni, să intervină pentru stingerea unui autoturism cuprins de flăcări pe DN 2 L.

Diana Bostan,

Incendiu autoturism DN 2 L

[Sursa foto: ISU Vrancea]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Astăzi, 19 iunie, în jurul orei 14:30, în urma unui apel primit la numărul unic de urgență 112, pompierii militari au fost alertați despre faptul că un autoturism care circula pe DN 2 L, în comuna Străoane, a fost cuprins de flăcări.” , au transmis cei de la ISU Vrancea.

O mașină a fost cuprinsă de flăcări pe DN 2 L

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Până la sosirea forțelor de intervenție șoferul autoturismului s-a autoevacuat.

Citește și: Raportul final la ICCJ cu privire la incendiul de la spitalul din Piatra Neamț: Incendiul ar fi pornit de la o asistentă din salon

Pompierii militari au localizat în cel mai scurt timp incendiul, care se manifesta generalizat. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 de minute.

Citește și: Un balon cu aer cald a luat foc în Elveția. Șapte persoane sunt rănite, iar trei se află în stare gravă

În urma producerii evenimentului, autoturismul a fost distrus în totalitate. Din cercetările efectuate, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric la o lampă din interiorul portbagajului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Incendiu izbucnit la locomotiva unui tren, în Prahova. Călătorii au fost evacuați

Un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren de călători în județul Prahova. Pasagerii au ieşit din vagoane şi nu sunt persoane rănite.

Citește și: Incendiu într-un apartament din Cluj, după ce două persoane au dat foc deșeurilor cu țigarea

Locomotiva se afla în comuna Tinosu, județul Prahova, în momentul în care incendiul a izbucnit.

Trenul circula pe ruta Ploieşti-Bucureşti, halta Prahova. 

”S-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de stingere cu pulbere (azot) şi un echipaj SMURD. Călătorii s-au autoevacuat, nu există victime. De asemenea, nu putem aproxima numărul de călători deoarece, până la sosirea echipajelor, cei mai mulţi au părăsit locul evenimentului”, a explicat sursa citată.

Citește și: Un bărbat a fost spulberat de tren la Iași

”Incendiul este lichidat în acest moment. Au ars podeaua locomotivei pe aproximativ 4 mp si cablaje electrice”, a transmis ISU Prahova.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI