Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul este deviat de la bulevardul Dacia şi se circulă sub îndrumarea agenţilor de poliţie.

Un autoturism a luat foc, joi, pe Calea Victoriei

Joi, 10 februarie 2022, pe Calea Victoriei din Capitală un autoturism a luat foc în dreptul Ministerului Economiei și a Muzeului Colecțiilor de Artă.

Circulația e blocată spre Ateneul Român la intersecția Bulevardului Dacia cu Calea Victoriei.

Pompierii intervin cu 2 autospeciale de stingere a incendiului.

În urma evenimentului nu au rezultat victime, precizează sursa citată.

Citeste si: În Suceava, o mașină și un autocar în care se aflau 60 de persoane s-au ciocnit la Prisaca Dornei. Şoferul maşinii, un tânăr de 20 de ani a murit

O mașină a luat foc după ce a intrat într-un copac. Șoferița este în stare critică

Accidentul a avut loc joi dimineață, puțin după ora 3,00, la Vânători. Autoturismul, care circula pe DN 26, a fost scăpat de sub control de tânăra conducătoare auto și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, după care a revenit pe carosabil.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma impactului, mașina a luat foc, șoferița, afectată de lovitură, rămânând captivă în habitaclu. A fost scoasă de martori, în stare de inconștiență, oamenii acordându-i primul ajutor până la sosirea echipajelor de pompieri și a SMURD-ului. Fata a fost dusă la spital. Mașina a fost distrusă în totalitate.

”Conducătoarea auto a fost resuscitată, stabilizată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Galați. Mașina a ars în proporție de sută la sută”, a explicat lt.

col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele care au dus la pierderea controlului volanului de către conducătoarea auto. Deocamdată, se fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: VIDEO| Într-o localitate străbătută de DN 1, localnicii adorm cu teama ca nu cumva un camion să-i calce în somn. Accidentele sunt la ordinea zilei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si