Close sidebar
Close sidebar

Un autoturism a luat foc pe Calea Victoriei. Traficul a fost deviat de la bulevardul Dacia

Un autoturism a luat foc, joi, pe Calea Victoriei, între bulevardul Dacia şi Calea Griviţei.

Diana Bostan,

Mașină în flăcări pe Calea Victoriei


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul este deviat de la bulevardul Dacia şi se circulă sub îndrumarea agenţilor de poliţie.

Un autoturism a luat foc, joi, pe Calea Victoriei

Joi, 10 februarie 2022, pe Calea Victoriei din Capitală un autoturism a luat foc în dreptul Ministerului Economiei și a Muzeului Colecțiilor de Artă.

Circulația e blocată spre Ateneul Român la intersecția Bulevardului Dacia cu Calea Victoriei. Pompierii intervin cu 2 autospeciale de stingere a incendiului.

În urma evenimentului nu au rezultat victime, precizează sursa citată.

Citeste si: În Suceava, o mașină și un autocar în care se aflau 60 de persoane s-au ciocnit la Prisaca Dornei. Şoferul maşinii, un tânăr de 20 de ani a murit

O mașină a luat foc după ce a intrat într-un copac. Șoferița este în stare critică

Accidentul a avut loc joi dimineață, puțin după ora 3,00, la Vânători. Autoturismul, care circula pe DN 26, a fost scăpat de sub control de tânăra conducătoare auto și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, după care a revenit pe carosabil.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma impactului, mașina a luat foc, șoferița, afectată de lovitură, rămânând captivă în habitaclu. A fost scoasă de martori, în stare de inconștiență, oamenii acordându-i primul ajutor până la sosirea echipajelor de pompieri și a SMURD-ului. Fata a fost dusă la spital. Mașina a fost distrusă în totalitate.

”Conducătoarea auto a fost resuscitată, stabilizată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Galați. Mașina a ars în proporție de sută la sută”, a explicat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele care au dus la pierderea controlului volanului de către conducătoarea auto. Deocamdată, se fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: VIDEO| Într-o localitate străbătută de DN 1, localnicii adorm cu teama ca nu cumva un camion să-i calce în somn. Accidentele sunt la ordinea zilei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI