În momentul în care avionul urma să decoleze, o pasăre a provocat probleme unuia dintre motoare. Pilotul a anunțat de urgență turnul de control, potrivit Digi24.

Citeste si: Drama singurului supraviețuitor în accidentul de telecabină din Italia

Avionul nu a mai decolat, iar la fața locului au venit echipaje de pompieri pentru a interveni în caz de nevoie.

Din fericire, în aeronavă nu erau pasageri. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Avionul va fi dus la reperații, iar cursa a fost anulată, precizează sursa citată.

Un alt incident pe Aeroportul Otopeni

În urmă cu trei luni, pilotul unui avion Tarom, pe ruta Amsterdam-București, a leșinat la aterizarea pe Aeroportul Otopeni, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical. Inițial, s-a crezut că pilotul a suferit un stop cardio-respirator.

Pilotul aeronavei Tarom de pe ruta Amsterdam-București a suferit o stare lipotimică (stare de leșin) pe Aeroportul Otopeni, au declarat reprezentanții  Inspectoratului General al Situațiilor de Urgență (IGSU), infirmând varianta unui stop cardio-respirator.

Pilotul a avut o stare lipotimică și a fost nevoie de intervenția unui echipaj SMURD după efectuarea manevrelor de aterizare, ceea ce a permis sosirea aeronavei în condiții normale. Toți pasagerii fiind debarcați fără probleme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si