Close sidebar
Close sidebar

Incident aviatic la București. Un avion Tarom a revenit pe pistă

Un avion care urma să decoleze joi de pe Aeroportul Henri Coandă din București cu destinația Cluj-Napoca s-a întors de urgență pe pistă, cu probleme la unul dintre motoare.

Razvan Ilie,

Incident aviatic pe aeroportul Henry Coandă din Capitală. În aeronava Tarom nu erau pasageri la acel moment.  

[Sursa foto: Facebook / TAROM]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În momentul în care avionul urma să decoleze, o pasăre a provocat probleme unuia dintre motoare. Pilotul a anunțat de urgență turnul de control, potrivit Digi24.

Citeste si: Drama singurului supraviețuitor în accidentul de telecabină din Italia

Avionul nu a mai decolat, iar la fața locului au venit echipaje de pompieri pentru a interveni în caz de nevoie. Din fericire, în aeronavă nu erau pasageri. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Avionul va fi dus la reperații, iar cursa a fost anulată, precizează sursa citată.

Un alt incident pe Aeroportul Otopeni

În urmă cu trei luni, pilotul unui avion Tarom, pe ruta Amsterdam-București, a leșinat la aterizarea pe Aeroportul Otopeni, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical. Inițial, s-a crezut că pilotul a suferit un stop cardio-respirator.

Pilotul aeronavei Tarom de pe ruta Amsterdam-București a suferit o stare lipotimică (stare de leșin) pe Aeroportul Otopeni, au declarat reprezentanții  Inspectoratului General al Situațiilor de Urgență (IGSU), infirmând varianta unui stop cardio-respirator.

Pilotul a avut o stare lipotimică și a fost nevoie de intervenția unui echipaj SMURD după efectuarea manevrelor de aterizare, ceea ce a permis sosirea aeronavei în condiții normale. Toți pasagerii fiind debarcați fără probleme.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI