Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca după ce trei pasageri din țări ex-sovietice s-ar fi luat la bătaie la bord.

Citește și: VIDEO- Cât de sigur este zborul cu avionul? Explicațiile lui Emil Dobrovolshi, unul dintre cei mai cunoscuți piloți români

Cei trei cetățeni străini, din Georgia și Belarus, ar fost implicați într-un conflict violent în timp ce avionul se afla la înălțime, în noaptea de marți spre miercuri.

Avionul a aterizat de urgență după ce un apsager a fost rănit

Ar fi vorba despre o cursă Wizz Air care zbura de la Memmingen, Germania, spre Kutaisi, Georgia, potrivit Antena 3.

Incidentul de bord i-a făcut pe piloți să ia decizia de a ateriza de urgență la Cluj-Napoca, mai ales că unul dintre pasageri a fost rănit.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca

Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca

[Sursa foto: Facebook / Wizz Air]

Conform Stiripesurse.ro, cei trei pasageri erau sub influența băuturilor alcoolice, iar unul dintre georgieni l-ar fi lovit cu un telefon mobil pe compatriotul său.

Au intervenit de urgență membrii personalului de bord care, cu ajutorul celorlați pasageri, au reușit să-i calmeze pe turbulenți.

Totuși, piloții au solicitat aterizarea de urgență pentru ca unul dintre pasageri, rănit în incident, să primească îngrijiri medicale.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si