Close sidebar
Close sidebar

Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca după ce trei pasageri s-au luat la bătaie

Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca, în noaptea de marți spre miercuri, după ce trei pasageri s-ar fi luat la bătaie la bord. Este vorba despre doi cetățeni din Georgia și unul din Belarus.

Sorin Negru,

Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca 

[Sursa foto: Facebook / Wizz Air]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca după ce trei pasageri din țări ex-sovietice s-ar fi luat la bătaie la bord.

Citește și: VIDEO- Cât de sigur este zborul cu avionul? Explicațiile lui Emil Dobrovolshi, unul dintre cei mai cunoscuți piloți români

Cei trei cetățeni străini, din Georgia și Belarus, ar fost implicați într-un conflict violent în timp ce avionul se afla la înălțime, în noaptea de marți spre miercuri.

Avionul a aterizat de urgență după ce un apsager a fost rănit

Ar fi vorba despre o cursă Wizz Air care zbura de la Memmingen, Germania, spre Kutaisi, Georgia, potrivit Antena 3.

Incidentul de bord i-a făcut pe piloți să ia decizia de a ateriza de urgență la Cluj-Napoca, mai ales că unul dintre pasageri a fost rănit.

 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un avion a aterizat de urgență la Cluj-Napoca

[Sursa foto: Facebook/ Wizz Air]

Conform Stiripesurse.ro, cei trei pasageri erau sub influența băuturilor alcoolice, iar unul dintre georgieni l-ar fi lovit cu un telefon mobil pe compatriotul său.

Au intervenit de urgență membrii personalului de bord care, cu ajutorul celorlați pasageri, au reușit să-i calmeze pe turbulenți.

Totuși, piloții au solicitat aterizarea de urgență pentru ca unul dintre pasageri, rănit în incident, să primească îngrijiri medicale.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI