Pasagerul a fost preluat iniţial de Serviciul de Ambulanţă al aeroportului, iar apoi au fost solicitate şi cadre medicale de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Citeste si: “Am pierdut vreo trei avioane, mi s-a trimis bagajul în Barcelona, înainte să ajung eu…”. Holy Molly a povestit la “Dimineața cu noi” prin ce aventuri a trecut până la filmarea celui mai recent videoclip în care poate fi urmărită

Avionul efectua o cursă Paris – Erevan

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), dr. Alis Grasu, a afirmat că un echipaj a fost solicitat la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, după ce unui pasager aflat într-o cursă aeriană i s-a făcut rău. 

Citeste si: Petro Poroşenko, fostul președinte al Ucrainei, luptă împreună cu veteranii în prima linie a războiului: "Vă rog nu îl credeţi pe Putin"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pacientul, în vârstă de 68 de ani, a acuzat dureri toracice în timpul zborului şi a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al aeroportului.

Medicii nu au decis încă dacă este cazul ca pasagerul să fie transportat la spital

Acest serviciu a solicitat apoi un echipaj de la SABIF, iar cadrele medicale au ajuns la faţa locului pentru evaluarea stării de sănătate a bărbatului respectiv.

Citeste si: VIDEO- Un aparat de zbor s-a prăbușit în județul Bacău. MApN informează că nu este o aeronavă militară

La ora transmiterii acestei ştiri pacientul este evaluat, iar medicii vor decide dacă este necesar transportul la spital.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si