"Este un avion cu paraşutişti care s-a prăbuşit după decolare", a declarat Emil Gustavsson, şeful salvatorilor de la Centrul de coordonare a operaţiunilor de salvare, citat de Reuters."Nu avem informaţii despre persoanele de la bord", a adăugat el.

Citeste si: Un avion cu 92 de oameni la bord s-a prăbușit, duminică dimineața

Mai mulți morți în urma accidentului aviatic

Mai multe persoane ar fi fost ucise în urma accidentului, pe care Lars Hedelin, purtătorul de cuvânt al presei pentru poliție, l-a descris drept „un accident devastator”, informează Sputnik News

Postul Suedia TV4 a raportat că două persoane au fost duse la spital. Un incendiu a fost raportat la locul accidentului. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Premierul Spaniei și președintele Lituaniei, evacuați de urgență într-o bază NATO, din cauza unui avion rusesc

O altă tragedie aviatică, în urmă cu patru zile

Un avion militar care transporta 92 de persoane s-a prăbuşit duminică în sudul Filipinelor. Cel puţin 29 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 50 au fost rănite- se pare că avionul militar filipinez a ratat pista de aterizare din sudul arhipelagului şi a fost cuprins de flăcări.

În primele minutede după prăbușire, 15 persoane au fost salvate din aparatul în flăcări, un C-130, care s-a prăbuşit în timpul manevrelor de aterizare pe insula Jolo, în provincia Sulu, a declarat pentru agenţia France Presse generalul Cirilito Sobejana. 

Avionul C-130 al Forțelor Aeriene din Filipine a ratat aterizarea pe insula Jolo, a declarat forța aeriană într-un comunicat.

Citeste si: Mașinile zburătoare "vor fi o realitate până în 2030". Primul zbor între două orașe a fost deja făcut (VIDEO)


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si