Close sidebar
Close sidebar

Un avion de linie, Air Canada, plin cu pasageri a luat foc la Montréal după un zbor de la Geneva

Un avion de linie, Air Canada, care efectua un zbor de la Geneva, a luat foc la Montréal din cauza unei camionete care se afla sub avion. Pasagerii au fost evacuați la timp și nimeni nu a fost rănit.

Elena Tasca,

Participanții la eveniment au filmat și postat pe rețelele sociale diferite filmulețe cu incidentul.

[Sursa foto: Capturi Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Avion de linie care a luat foc din cauza unei camionete este de tip Boeing 777 ș i aparține companiei Air Canada. Avionul care efectua o cursă din Geneva, a aterizat pe Aeroportul Pierre-Elliott-Trudeau din Montréal, moment în care a fost incendiat din cauza unei camionete de sub avion, care a luat loc. Incendiul a avariat fuzelajul aeronavei.

Camioneta de serviciu în flăcări sub avion

Incendierea avionului s-a produs după ce o camioneta de serviciu de la aeroport, aflată sub fuzelajul aeronavei, a luat foc. Flăcările puternice au cuprins imediat avionul, iar fumul negru și des a acoperit întreg aeroportul.

Incendierea avionului s-a produs după ce o camioneta de serviciu de la aeroport, aflată sub fuzelajul aeronavei, a luat foc

[Sursa foto: Capturi Twitter]

Participanții la eveniment au filmat și postat pe rețelele sociale diferite filmulețe cu incidentul.

La fața locului au intervenit imediat pompierii, care au stins flăcările puternice.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Echipajul a acţionat în mod profesionist şi a asigurat debarcarea rapidă a pasagerilor care se aflau în avion”, a precizat compania Air Canada într-un comunicate pentru CTV News.

Citește și: VIDEO- Zeci de curse aeriene întârziate pe cele mai mari aeroporturi. Pasagerii sunt nevoiți să aștepte în plin sezon turistic

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită

Incendiul a fost stins imediat de către pompieri. Toți pasagerii au fost evacuați la timp. Niciun pasager și niciun membru aflat pe camioneta de serviciu nu a fost rănit.

Biroul Securității Transporturilor din Canada a deschis o anchetă pentru a cerceta cauzele care au condus la acest incident.

La fața locului au intervenit imediat pompierii, care au stins flăcările puternice.

[Sursa foto: Capturi Twitter]

Citește și: Clipe grele pentru o româncă din Italia! Femeia a fost ani de zile terorizată de fostul soț: „Foc îți dau!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI