Avionul de luptă al armatei iraniene s-a prăbușit în apropierea unei instituții de învățământ, care, la momentul accidentului aviatic era închisă, și s-a ciocnit violent de peretele unei săli de sport. În urma accidentului aviatic violent, trei persoane s-au stins din viață.

Mai exact, este vorba despre cei doi piloți ai avionului de vânătoare F-5 și un civil.

Citeste si: Clipe de groază într-un „roller coaster” din Belgia. Mai multe persoane au fost blocate ore în șir

Imaginle de la locul tragediei au ajuns publice pe rețelele de socializare.

"Acești doi piloți și-au dat viața pentru ca avionul să nu lovească zonele rezidențiale".

Oamenii legii iranieni efectuează cercetări în privința incidentul pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acesta, se mai precizează în comunicatul televiziunii de stat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Pare incredibil ce au descoperit chinezii pe partea întunecată a Lunii

Reza Yousefi, cuvinte de laudă pentru cei doi piloți decedați în tragedia aviatică

Reza Yousefi, un reprezentant oficial al armatei din Iran, a precizat pentru agenția de presă a statului că aeronava de luptă s-a prăbușit din cauza unor probleme tehnice. 

Acesta i-a lăudat pe cei doi piloți, declarând că s-au  "sacrificat"  deoarece au reușit să evite zonele rezidențiale și să aterizeze avionul într-o zonă deschisă, de lângă un complex sportiv.

Citeste si: O asistentă medicală a fost surprinsă în lacrimi, atunci când intervenea să salveze de la moarte un pacient lângă Videle: ,,Durerea neputinţei"

"Acești doi piloți și-au dat viața pentru ca avionul să nu lovească zonele rezidențiale. Ar fi putut să se catapulteze",  a declarat Yousefi, conform  aljazeera.com.

Un purtător de cuvânt al armatei a declarat că incidentul a avut loc la aproximativ 8 dimineața (04:30 GMT) și i-a identificat pe piloți ca fiind Sadegh Falahi și Alireza Hanifehzad.

Citeste si: Rusia face lista neagră a persoanelor care urmează să fie ucise sau trimise în lagăre după invazia Ucrainei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si