UPDATE| Reprezentantii companiei au explicat situatia: "Zborul Wizz Air W6 3252 de la Larnaca la Bucuresti din 2 martie s-a intors la pozitie inainte de plecare ca o masura de precautie din cauza unui semn de posibila defectiune tehnica. In acest moment, aeronava este inspectata tehnic iar pasagerii au fost debarcati si li se ofera vouchere de alimente in conformitate cu politica Wizz Air si reglementarilor in vigoare.

Echipa de la sol face eforturi pentru a se asigura ca, pana la finalizarea verificarilor, cand aeronava va putea decola, intarzierea si impactul asupra pasagerilor sa fie minime. Wizz Air isi cere scuze pentru inconvenientele cauzate, dar siguranta pasagerilor si a echipajului este prioritatea numarul unul a companiei.", au declarat reprezentantii companiei pentru stirilekanald.ro.

Potrivit Stiripesurse, Airbusul A321 (HA-LXC- 2.1 ani) s-a intors la rampa, pilotii dandu-si seama ca sunt probleme la motorul 2. La rampa, aeronava a fost asteptata de echipajele de urgenta. Ulterior, pasagerii au fost debarcati din avion.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Stire in curs de actualziare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si