Șoferii din trafic au luat parte la scena care a avut loc pe o șosea de centură  Gloucestershire. Un avion mic privat a aterizat de urgență în mijlocul celor două benzi de ocolire a A40 Golden Valley, lângă Cheltenham. Avionul a blocat tot traficul de pe ambele sensuri.

Scena a avut loc, joi după-amiaza, pe 10 august 2023, la o oră de vârf, când traficul este foarte aglomerat.

Mulți șoferi au rămas blocați în trafic sau în transportul public între orașele Gloucester și Cheltenham. Unii șoferi i-au sărit în ajutor  pentru a-l scoate pe pilot din avion și alții au făcut mai multe fotografii și filmulețe, potrivit  fanpage.it.

Serviciile de urgență au blocat în totalitate traficul și artera rutieră. Au dirijat traficul, înainte ca aeronava să fie evacuată în siguranță aeronava. Nicio persoană nu a fost rănită.

Motivul pentru care avionul a aterizat forțat

Avionul de mici dimensiuni a aterizat pe iarba care desparte cele două benzi de circulație, fiind avariată balustrada. În ciuda traficului care era intens la acea oră de vârf, avionul nu a lovit alte mașini, dar cele două aripi au invadat benzile de circulație, făcând trecerea dificilă.

„Nimeni nu a fost rănit și nici alte vehicule nu au fost implicate”,

au transmis autoritățile locale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

BBC a transmis că la bord se aflau două persoane care au reușit să ajungă în siguranță după ce avionul a avut o defecțiune a motorului.

Autoritățile locale de aviație civilă au început o anchetă pentru a stabili cum au avut loc toate faptele. Drumul a fost închis aproximativ două ore după accident pentru ca pompierii să poată să scoată aeronava. Avionul a fost mutat apoi într-o zonă de odihnă, de unde o autospecială l-a dus mai departe.

Indignare la bordul unei avion după ce o femeie a refuzat să schimbe locul cu un minor. Postarea a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. „Nu mai este un copil”

Val de reacții pe rețelele de socializare după ce o femeie a refuzat să schimbe locul în avion! Tânăra nu a vrut să renunțe la scaunul ei confortabil din avion pentru a lăsa un copil să stea cu familia lui. Comportamentul ei a creat indignare printre pasagerii aeronavei dar și pe rețelele de socializare.

„Stewardesa te întreabă dacă vrei să renunți la locul tău 1A pentru ca un copil să poată sta cu familia lui”,  a fost mesajul atașat de postarea americancei. Tânăra a refuzat propunerea însoțitoarei de bord și nu a renunțat la locul ei, pentru că a vrut să se bucure și ea de un zbor în primul rând.

Videoclipul postat de tânără a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare

Întreaga situație prin care a trecut americanca a generat un val de reacții asupra oportunității părinților cu copii să călătorească împreună. Opiniile sunt împărțite.

Postarea tinerei s-a viralizat rapid, adunând aproximativ 6.000 de comentarii referitoare la acest gest neașteptat. Majoritatea sunt în acord: faptul că familia nu a făcut rezervări pentru locuri adiacente nu ar trebui să fie responsabilitatea americancei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Dacă alții nu pot planifica corect o călătorie, aceasta nu este problema ta”,  a fost mesajul scris de un utilizator. Pe de altă parte, o mulțime de internauți sunt de părere că este scandalos faptul că familia cu pricina a avut curaj să-i ceară să renunțe la locul ei:  „Nu ești un copil când ai 13 ani. Poți sta singur câteva ore”, „Eu însumi am copii și spun: nu!. Cei mai mulți dintre ei ar fi procedat la fel”, „La urma urmei, mama sau tatăl pot sta cu copilul și celălalt părinte singur”.

O altă mamă împărtășește și ea o părere similară:  „Sunt și eu mamă și aș fi spus și eu Nu”.

„Nu sunt o persoană groaznică”,  a fost mesajul cu care tânăra și-a făcut publică experiența, mai ales că familia a găsit o altă soluție. Copilul nu era așa mic pe cât i prezentase stewardesa, acesta având undeva în jurul vârstei de 13 ani, a explicat femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si