Close sidebar
Close sidebar

Un avion TAROM cu 117 persone la bord a fost intors din drum la 35 de minute de la decolare

Un avion care a decolat în această dimineaţă de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Amsterdam s-a întors pe pistă după 35 de minute de zbor. Se pare ca pilotul ar fi semnalat probleme tehnice după ce a observat la bord o indicaţie necorespunzătoare. La bordul aeronavei se aflau 117 persoane.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Henri COandă a explicat că decizia de a întoarce avionul a fost luată de pilot, din motive de siguranţă. În aeronavă se aflau 117 pasageri şi nu a fost nicio persoană rănită.
De asemenea, Valentin Iordache a precizat că astfel de incidente sunt tot mai dese, deoarece a crescut foarte mult traficul.
„E o cursă ce trebuia să ajungă la Amsterdam, a revenit la 35 de minute şi a aterizat în siguranţă. Pasagerii sunt în terminal. Aşteaptă decizia dacă se va repara aeronava sau vor zbura cu alt avion. Întoarceri pe aeroport se fac când apar dificultăţi tehnice sau altceva, se aterizează din motive de siguranţă. Dacă e ceva mai grav se cere aterizarea pe cel mai apropiat aeroport. Astfel de situaţii sunt dese în ultima vreme. Traficul a crescut mult- 10 milioane pasageri, 100.000 de aterizări şi decolări, e ceva frecvent şi pe alte aeroporturi din lume”, a spus purtătorul de cuvânt al Aeroportului Henri Coandă.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Henri Coandă a explicat că decizia de a întoarce avionul a fost luată de pilot, din motive de siguranţă. În aeronavă se aflau 117 pasageri şi nu a fost nicio persoană rănită. De asemenea, Valentin Iordache a precizat că astfel de incidente sunt tot mai dese, deoarece a crescut foarte mult traficul.

„E o cursă ce trebuia să ajungă la Amsterdam, a revenit la 35 de minute şi a aterizat în siguranţă.

Pasagerii sunt în terminal. Aşteaptă decizia dacă se va repara aeronava sau vor zbura cu alt avion. Întoarceri pe aeroport se fac când apar dificultăţi tehnice sau altceva, se aterizează din motive de siguranţă. Dacă e ceva mai grav se cere aterizarea pe cel mai apropiat aeroport. Astfel de situaţii sunt dese în ultima vreme. Traficul a crescut mult- 10 milioane pasageri, 100.000 de aterizări şi decolări, e ceva frecvent şi pe alte aeroporturi din lume”, a spus purtătorul de cuvânt al Aeroportului Henri Coandă.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI