Close sidebar
Close sidebar

Un baiat de 12 ani din Bacau a fost abuzat in curtea scolii de catre trei colegi

Un baiat de 12 ani, din judetul Bacau, sustine ca a fost abuzat chiar in curtea scolii de catre trei colegi de 14 ani in timpul orelor de curs. Politia a inceput o ancheta si a dispus expertizarea psihiatrica a violatorilor, fiind sesizata si Directia pentru Protectia Copilului in acest caz.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Caz socant la o unitate de invatamant din localitatea bacauana Sascut. Parintele unui elev de 12 ani a reclamat la postul comunal de politie ca fiul sau a fost abuzat de trei colegi cu doi ani mai mare decat acesta. 

Copilul de 12 ani ar fi fost obligat sa faca lucruri indecente  cu cei trei baieti de 14 ani. Ulterior, victima a intrat la cursuri, insa fara a avea curaj sa spuna profesorilor ceea ce i s-a intamplat, chiar daca, la fel ca si agresorii sai, au lipsit de la primele ore de curs. Abia cand a ajuns acasa, copilul a povestit tatalui sau abuzul la care a fost supus.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”In urma sesizarii facuta de catre tatal minorului, s-a deschis dosar penal... in acest caz, sunt cercetati trei minori din comuna Sascut”, a declarat, joi, pentru Libertatea purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Catalina Cretu.

Anchetatorii au dispus la Serviciul de Medicina Legala Bacau expertizarea celor trei copii de 14 ani pentru a se stabili daca au avut discernamant atunci cand l-ar fi abuzat pe baiatul de 12 ani.

Totodata, politistii au sesizat in acest caz si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau, avand in vedere gravitatea faptei.

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI