Un băiat de 13 ani a murit, după ce a căzut de pe clădirea fostei maternități din Drobeta-Turnu Severin.

La locul incidentului s-au deplasat echipaje de Poliție și Ambulanță. Totuși, nu s-a mai putut face nimic pentru copilul de 13 ani.

Citeste si: Un tânăr și-a pus capăt zilelor din dragoste. Femeia de care era îndrăgostit de mai bine de un an era de fapt un bărbat de 64 de ani

Minorul a decedat 

Băiatul a murit pe loc, în urma căderii în gol de la aproximativ 7-8 metri distanță de sol. Acesta s-a izbit de pământ.

„Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță   a fost solicitat să intervină în cazul unui minor de 13 ani, solicitarea către dispeceratul 112 fiind aceea că minorul a fost găsit aruncat de pe clădirea veche a maternității. Echipajul de tip C2 al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți s-a deplasat la fața locului, unde a constatat că minorul de 13 ani a decedat, leziunile fiind incompatibile cu viața. Când am ajuns noi, copilul era căzut pe pământ. Leziunile au fost foarte grave, incompatibile cu viața, iar decesul s-a produs pe loc. Noi nu am mai putut efectua resuscitarea", a declarat Cornelia Bernardi, medic SAJ Mehedinți.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: O copilă, de opt ani, a fost ţinută închisă de când s-a născut. Urcă scările cu greutate şi nu a văzut niciodată o pajişte

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a se stabili cauzele exacte ale morții adolescentului.

Băiatul s-ar fi sinucis din dragoste

Primul scenariu pe care anchetatorii îl iau în calcul este cel al sinuciderii, deoarece există indicii cum că băiatul s-ar fi certat, chiar în timpul zilei în care s-a produs tragedia, cu prietena sa.

Citeste si: Zece persoane au fost implicate într-o bătaie în Maramureș. O persoană a avut nevoie de îngriiri medicale

Băiatul de doar 13 ani care s-a aruncat de pe o clădire din Drobeta-Turnu Severin, era fiul unui preot din localitate.  Acesta era elev în Drobeta-Turnu Severin la Liceul I.Șt. Paulian, la secția de muzică. 

Potrivit unui comunicat transmis de Poliție, băiatul a plecat de acasă seara trecută în jurul orei 21:30 fără sa anunțe unde merge. Mama sa a reușit să îi localizeze telefonul cu ajutorul unei aplicații și l-a găsit întins pe asfalt în fața fostei maternități. 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si