Cu puțin timp înainte de noul an, un adolescent de 14 ani a ajuns cu arsuri grave la spital după ce s-a urcat pe locomotiva unui tren și s-a electrocutat. Băiatul își dorea să facă o simplă fotografie pe locomotiva unui marfar, care era staționat în Gara Focșani.

O simplă fotografie i-a adus arsuri grave unui copil de 14 ani din Focșani

Potrivit primelor informații, se pare că un grup de tineri s-ar fi urcat pe un vagon al trenului de marfă oprit în Gara Focșani.

Unul dintre tineri se pare că s-ar fi apropiat prea mult de firele de înaltă tensiune ceea ce a provocat un arc electric.

Adolescentul, în vârstă de 14 ani, a fost aruncat la pământ, spre frica celor care erau pe peron în acele clipe. Polițiștii și pompierii au ajuns la fața locului alături de un echipaj de la SAJ Vrancea care l-a preluat pe adolescent pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, un adolescent de 14 ani a suferit arsuri de gradul II și III.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Mesajul tulburător al lui Matei Ene, copilul care și-a pierdut doi frați și tatăl în infernul de la Ferma Dacilor. "M-aţi lăsat singur cu mama"

Tânărul a fost preluat de o ambulanță SAJ Vrancea și dus la UPU Focșani pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate. Un alt adolescent în vârstă de 15 ani a făcut un atac de panică și a fost preluat de echipajul SMURD care a ajuns la fața locului.

„Astăzi la ora 15:50 Dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni în Gara Focșani pentru un pacient posibil electrocutat .La locul solicitării a fost direcționată o ambulanță de tip B a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea și un echipaj SMURD;

La fața locului s-a identificat o victimă de sex masculin în vârstă de 14 ani, conștient, agitat ce prezenta arsuri prin arc electric pe aproximativ 50-60% din suprafața corpului, după acordarea îngrijirilor medicale pacientul a fost transportat la UPU a Spitalului Județean Focșani. S-a mai identificat un alt adolescent ce prezenta atac de panică,Acesta a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe(UPU) a Spitalui Județean Focșani de către echipajul SMURD.”, au spus reprezentanții SAJ Vrancea la momentul întâmplării tragediei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si