Sora lui Teodor a postat pe pagina ei de socializare un mesaj disperat rugand pe toata lumea sa-l distribuie, in speranta ca baiatul a fost avzut de cineva si va fi gasit. 

“Teodor a plecat ieri (n.r luni) spre scoala, unde nu ar fi ajuns si nu s-a mai intors acasa.  A plecat in jurul orei 14 din zona Mobila Slava/Mall Podul Viilor, urmand ca la ora 15 sa fi avut cursuri la Liceul Dacia de pe Teilor.

Este un baiat foarte linistit, nu lipseste de la scoala. Era imbracat cu blugi albastru inchis, hanorac negru si geaca tot neagra. Nu este tuns si poarta mai mereu breton pe frunte. Orice informatie este de folos. Share va rog. Vrem sa il gasim!!”, a scris Laura Alboiu, sora lui Teodor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Intre timp, cei din familie au sesizat politia, au colindat spitalele di Pitesti sa vada daca nu cumva baiatul este ranit. Nici o veste despre Teodor.
Marti, la pranz, sora lui anunta ca Teodor nu s-a intors acasa, insa au primit cateva informatii. “A fost vazut singur pe camerele video de la Barajul de la Valea Mare, ieri la ora 14:44. Nu se indrepta spre scoala. Inca il cautam”, le-a transmis tanara celor care s-au interesat de soarta lui Teodor.

De asemenea, cei care au informatii despre baiat pot anunta politia din Pitesti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si