Close sidebar
Close sidebar

Un baiat de 14 ani din Vrancea a plonjat zeci de metri in gol de pe un pod cu masina pe care a furat-o de acasa

Un copil de 14 ani din localitatea Vidra, judetul Vrancea, a fost ranit si internat in spital dupa ce, in noaptea de marti spre miercuri , a furat autoturismul parintilor, iar la un moment dat, pe drum, a pierdut controlul asupra directiei si a plonjat in gol aproximativ zece metri, de pe un pod, in albia unui rau.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader, in noaptea de marti spre miercuri, un minor de 14 ani, din localitatea Vidra, a furat masina parintilor sai si a pornit la drum.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In jurul orei 4.30, in timp ce se afla pe raza localitatii Vidra, copilul a scapat autoturismul Nissan de sub control, iar la intrarea pe un pod a plonjat in gol de la o inaltime de aproximativ zece metri, aterizand pe malul unui rau. 

Adolescentul a reusit sa iasa singur din masina, dar a fost ranit si a fost internat la Spitalul Judetean din Focsani, potrivit sursei citate.
Politistii au deschis o ancheta.

Sursa: News.ro

Sursa foto: Jurnal de Vrancea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI