Un băiat de 15 ani a avut o altercație cu un tânăr de 18 ani pe o stradă din Craiova. Victima a sunat la 112. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, în noaptea de 13/14 iulie. Inițial, victima nu a dorit să depună plângere, însă autoritățile s-au autosesizat și au demarat o anchetă.  

Citește și: Un copil de doi ani și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni

„În urma unui conflict spontan, minorul de 15 ani ar fi folosit un pistol tip „airsoft” din categoria armelor neletale nesupuse autorizării, provocându-i leziuni la nivelul feţei şi a corpului unui tânăr de 18 ani. Totodată, minorul este bănuit că ar fi lovit haionul autoturismului ce aparține persoanei vătămate, provocându-i acestuia distrugeri", au precizat reprezentanții IPJ Dolj într-un comunicat de presă. 

Minorul a fost identificat și condus la audieri. „În cursul zilei de 23 iunie, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a minorului de 15 ani", se arată în același comunicat al IJ Dolj. 

Citește și: Un bărbat s-a împușcat singur în somn, după ce a visat că este atacat

Un copil de doi ani și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni

Un copil de doi ani din statul american Ohio și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni cu un pistol semiautomat.

Tragedie într-o familie din Ohio. Un copil de doi ani și-a împușcat mortal mama însărcinată în opt luni. Femeia a sunat la 911 și a spus că a fost împușcată de fiul ei. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și:  Tânăra de 20 de ani a greșit adresa și a fost împușcată mortal de proprietar

„Ea a explicat că era însărcinată în 33 de săptămâni şi că fiul ei în vârstă de 2 ani a împuşcat-o accidental în spate cu o armă de foc”,  a declarat el pentru postul de televiziune News 5 Cleveland, filială a ABC, scrie Agerpres, citând AFP. 

Chiar dacă ajutoarele au venit la timp, tânăra și-a pierdut viața. De asemenea și copilul și-a pierdut viața.  

Citește și: VIDEO- Atac în stil mafiot. Patronul unui lanț de restaurante din Capitală a fost împușcat și bătut cu un ciocan

Poliţia a găsit, de asemenea, un pistol de 9 mm pe noptieră şi alte două arme de foc încărcate. Soţul victimei, care nu era acasă la momentul tragediei, a declarat poliţiei că armele îi aparţineau, potrivit mass-media locale. 

Un adolescent și-a ucis surioara de doar 14 ani și apoi a mințit autoritățile că aceasta s-a sinucis: „A fost o greșeală. Credeți-mă”

O crimă oribilă a avut loc în SUA. Un adolescent și-a ucis sora mai mică cu ajutorul unui pistol. Potrivit spuselor sale, acesta ar fi omorât-o din greșeală pe fata de 14 ani.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Fetiță de 11 ani, împușcată mortal în Bretania de un bărbat de 71 de ani, după o ceartă între vecini

Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a împușcat mortal sora în vârstă de doar 14 ani și apoi le-a spus polițiștilor că aceasta și-a luat viața.

Apoi, el și-a recunoscut   fapta oribilă pe care a comis-o. Acesta și-ar fi ucis sora din greșeală, în timp ce se juca cu un pistol.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si