Close sidebar
Close sidebar

Un băiat de 15 ani a sunat la 112 reclamând că a fost răpit şi este sechestrat. Apelul s-a dovedit fals

Un băiat de 15 ani a sunat, duminică dimineaţă, la 112 reclamând că a fost răpit şi este sechestrat. Poliţiştii l-au găsit după patru ore, iar apelul s-a dovedit fals.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

„În această dimineaţă, în jurul orei 08.30, prin apel 112, o voce de copil, băiat, anunţa că a fost răpit şi este închis într-o casă.
Imediat, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5 şi ai secţiilor 17, 18, 19 şi 24 au demarat verificările. Cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au fost demarate şi verificările de ordin tehnic”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Citeste si: Fratele Mădălinei Manole, mesaj sfâșietor pentru victimele de la Caracal

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Accident între un autoturism şi un microbuz pe DN7, fiind implicate 21 de persoane! Traficul rutier este restricţionat- FOTO

Citeste si: Tatăl Alexandrei a rupt tăcerea. Scrisoare emoționantă publicată de Cumpănașu

În mai puţin de 4 ore, forţele implicate l-au depistat pe băiat. Acesta are 15 ani şi se plimba împreună cu mai mulţi prieteni.

A fost condus la secţia de poliţie, unde au sunt prezenţi şi părinţii săi.

În acţiunea de căutare au fost implicaţi 26 de poliţişti, în sprijinul lor venind şi 38 de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti.

Conform prevederilor legale, părinţii minorului vor fi sancţionaţi contravenţional.

Poliţiştii atrag atenţia ca aceste jocuri îi costă pe părinţi şi duc inevitabil la întârzieri în soluţionarea celorlalte cazuri anunţate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI