Tragedia a fost descoperită duminică. Tânărul a fost găsit fără suflare după ce și-a pus capăt zilelor. Adolescentul s-a folosit de un cablu de la telefonul fix din dotarea camerei de detenție pentru a-și duce la capăt gestul necugetat.

Tânărul a fost arestat pe 6 septembrie pentru infracțiunea de furt calificat. Angajații Penitenciarului Oradea au descoperit ce a făcut minorul în cursul zilei de duminică, 15 septembrie, în jurul orei 15:50.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Ea este bunica Sanda, una dintre persoanele care au pierdut tot în viiturile de la Galați. A rămas doar cu soțul și cu fiica, care i-a salvat în ultimul moment> "Suntem bătrâni. Nu mai e nimic"

baiat mort, sinucidere, penitenciar oradea, furt

Tânărul s-a spânzurat la 9 zile după ce a fost încarcerat

Imediat cum gardienii au descoperit ce a făcut adolescentul, angajații au aplicat manevre de resuscitare și au sunat la 112. La penitenciar a venit un echipaj SMURD, care nu a mai putut să facă nimic pentru adolescentul care s-a stins.

„S-au aplicat, de îndată, primele manevre de resuscitare. A fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la 16.06, un echipaj SMURD a continuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, la ora 17.00 s-a constatat decesul. La nivelul instituţiei a fost demarată o anchetă internă pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului, iar despre decesul persoanei custodiate, conducerea Penitenciarului Oradea a anunţat: familia decedatului, judecătorul de supraveghere, Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor şi Serviciul de Medicină Legală, care efectuează

cercetări în cauză”, a spus Adina Bîrda, purtătorul de cuvânt al instituției. 

Citește și: Este înfiorător! Delia și Denisa nu ar fi singurele victime ale Șacalului, presupusul criminal de la Constanța. Mama victimei a spus tot adevărul: "Și-a bătut joc de ea"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si