Apelul la 112 a venit din partea unor copii care se aflau, la orele amiezii, la scăldat împreună cu adolescentul de 16 ani. Copiii s-au speriat atunci când au observat că amicul lor nu a mai apărut la suprafață.

Citeste si: Extrem de important! Dacă veniți din aceste țări NU mai este nevoie să stați în izolare

Misiunea de căutare a început cu două echipaje de la Râmnicu Sărat și de la Buzău.

Ulterior, un echipaj de scafandri de la ISU Brăila a venit în sprijinul forțelor de intervenție care acționau pentru căutarea adolescentului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Opt angajaţi ai Spitalului Judeţean Buzău, confirmaţi cu noul coronavirus

După aproape trei ore de la apelul care semnala dispariția băiatului, trupul acestuia a fost găsit de scafandri și scos la mal.

Citeste si: Copilă de 17 ani, incendiată cu benzină de un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat condiționat! Individul are 45 de ani și a agățat-o pe net

I s-au aplicat manevrele de resuscitare, conform protocolului, însă fără niciun rezultat. Adolescentul se afla la scăldat într-o zonă interzisă deoarece nu era amenajată pentru agrement.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si