Close sidebar
Close sidebar

Un băiat de 16 ani, din Râmnicu Sărat, a murit înecat în balta balastierei de la intrare în municipiu

La misiunea de căutare a victimei au fost angrenați pompieri din Buzău și Râmnicu Sărat, ajutați de scafandri de la ISU Brăila.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Apelul la 112 a venit din partea unor copii care se aflau, la orele amiezii, la scăldat împreună cu adolescentul de 16 ani. Copiii s-au speriat atunci când au observat că amicul lor nu a mai apărut la suprafață.

Citeste si: Extrem de important! Dacă veniți din aceste țări NU mai este nevoie să stați în izolare

Misiunea de căutare a început cu două echipaje de la Râmnicu Sărat și de la Buzău. Ulterior, un echipaj de scafandri de la ISU Brăila a venit în sprijinul forțelor de intervenție care acționau pentru căutarea adolescentului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Opt angajaţi ai Spitalului Judeţean Buzău, confirmaţi cu noul coronavirus

După aproape trei ore de la apelul care semnala dispariția băiatului, trupul acestuia a fost găsit de scafandri și scos la mal.

Citeste si: Copilă de 17 ani, incendiată cu benzină de un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat condiționat! Individul are 45 de ani și a agățat-o pe net

I s-au aplicat manevrele de resuscitare, conform protocolului, însă fără niciun rezultat. Adolescentul se afla la scăldat într-o zonă interzisă deoarece nu era amenajată pentru agrement.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI