Situație cutremurătoare la Craiova! Un adolescent în vârstă de 17 ani a sunat la 112 și a anunțat că vrea să își pună capăt zilelor. Acesta s-a aruncat de la 25 de metri, de pe o clădire.

După ce au primit apelul, oamenii legii au venit de urgență la fața locului. Din nefericire, adolescentul sărise deja.

sinucidere, politie, craiova, adolescent

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Ultimele clipe din viața victimelor din Iași, surprinse de camerele de supraveghere! Localnicii sunt în stare de șoc: „Au fost tineri și au murit într-o secundă”

Polițiștii au venit la fața locului, dar adolescentul murise deja

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz și încearcă să afle ce l-a determinat pe tânăr să își încheie socotelile cu viața. 

„În această dimineaţă, în jurul orei 05.11, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați de un tânăr de 17 ani, din Craiova, cu privire la faptul că se află în zona fostului Siloz, din localitate, unde intenţionează să se sinucidă. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii şi personal medical din cadrul SAJ Dolj, unde, din păcate, a fost găsit tânărul în cauză, care prezenta semne incompatibile cu viaţa, ca urmare a căderii de pe o clădire, de la o înălţime de aproximativ 25 de m.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au transmis autoritățile.

Citește și: VIDEO A fost ucisă chiar dacă a sunat la 112! Polițiștii au venit la poarta casei în care aveau loc ororile, dar au făcut cale întoarsă

sinucidere, politie, craiova, adolescent


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si