Pompierii au fost chemați să intervină pentru căutarea unui tânăr dispărut în apele râului Târnava. „Din primele informaţii primite din partea apelantului ar fi vorba despre un băiat în vârstă de 18 ani”, a precizat sursa citată. Un echipaj al Detașamentului Târgu Mureș a intervenit de urgență, în cooperare cu mai mulți scafandri. Din păcate, aceștia nu au mai putut face nimic.  

Citește și: Eroi la 8 și 12 ani. Doi băieți au salvat un copil de la înec

„În urma acţiunilor de căutare-salvare, echipajele au identificat victima, care a fost preluată de urgenţă de echipajele medicale SMURD şi SAJ. Din nefericire, aceasta nu prezenta semne vitale şi a fost declarată decedată de către medicul prezent la faţa locului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, sg.maj. Georgiana Oltean. 

Citește și: Un tată a sărit să salveze doi copii din apă, deși nu știa să înoate. Eroul a murit sub ochii copilului său

Un tată a sărit să salveze doi copii din apă, deși nu știa să înoate. Eroul a murit sub ochii copilului său

Un tată erou, care a sărit să salveze doi copii, deşi nu ştia să înoate, a murit chiar sub ochii fiului său.

Tragedia a avut loc în SUA. Bărbatul a murit după ce a încercat să salveze doi copii  care se înecau. Tatăl-erou se afla la pescuit cu fiul lui când a văzut că doi minori strigă după ajutor. Acesta nu a ezitat să acționeze, chiar dacă nu știa să înoate. Marvin Alexander Fernandez Chicas își petrecea ziua cu fiul său de 3 ani, Dylan, și câțiva prieteni pe lacul Nockamixon, când tragicul eveniment a avut loc.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cele două victime au fost salvate, dar tatăl a dispărut în apă și a murit.

Omul avea 37 de ani.  „Se pare că au avut probleme în apă, iar el a intrat să-i ajute. Din păcate, nu știa să înoate. Copiii au ieșit, el nu'', a declarat şeriful. Cadavrul său a fost găsit la două ore după ce 10 scafandri au cercetat zona.

Citește și:  A doua zi de căutări pe râul Someș. Scafandrii și pompierii caută trupul tânărului de 19 ani

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Familia este devastată de durere.  „Era un bărbat căruia îi plăcea pescuitul și în acea zi [făcea] ceea ce îi plăcea împreună cu câțiva prieteni și fiul lui'',  a spus familia sa în cadrul strângerii de fonduri online. Banii strânși ar urma să fie folosiţi pentru a-i trimite trupul înapoi la mama sa din Honduras și pentru a-i ajuta soția și fiul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si