Un adolescent danez în vârstă de 18 ani și-a dat foc, în cursul zilei de vineri, în fața Ambasadei SUA din Copenhaga.

Presa locală informează că Ambasada americană a fost cea care a raportat incidentul, care s-a petrecut în jurul orei locale 10:30. Poliţia şi pomperii au venit în număr mare la locul incidentului.

Flăcările au fost stinse, iar tânărul a fost transportat la spital pentru tratament în stare conştientă şi fără ca viaţa să-i fie pusă în pericol, a precizat poliţia.

Citește și: „Te-am iubit... Zboară liber, fiule!” Doi adolescenți și un bărbat de 30 de ani au murit arși de vii într-o mașină

Autorităţile au refuzat să comenteze motivul pentru care tânărul şi-a dat foc, dar au anunţat că nu este pus sub acuzare, potrivit agenţiei de presă Ritzau.

Doi adolescenți și un bărbat de 30 de ani au murit arși de vii într-o mașină

Doi adolescenți, în vârstă de 16 și 18 ani, și un bărbat în vârstă de 30 de ani, și-au pierdut viața, după ce mașina în care se aflau a luat foc. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tragedia a avut loc în cursul zilei de marți, spre A390, lângă St. Ive, Liskeard, Cornwall, în jurul orei 23:50. Pompierii ajunși la fața locului au găsit mașina care ardea pe marginea drumului.

Familiile și prietenii celor trei oameni care  au murit arși de vii  sunt în stare de șoc. Tatăl lui Jamie Lane, care a murit la doar 18 ani, a postat un mesaj plin de durere pe rețelele sociale.

Citește și: Accident pe o stradă din Focșani: un șofer drogat și fără permis a distrus două mașini

„Tu ai fost copilul meu și te-am iubit... Zboară liber, fiule”, a scris tatăl victimei.

O altă rudă a lui Jamie a spus:     „Ai plecat prea devreme”.

Citește și:  UPDATE- Negociatorii ISU București intervin pentru a convinge două persoane să coboare de pe un acoperiș. Persoanele au coborât. Acestea ar fi fost evacuate din imobil.

„Erai atât de tânăr, aveai toată viața în față. Ai fost un băiat uimitor pe care cu toții l-am iubit! Odihnește-te în pace, Jamie Lane!”, a adăugat un prieten de-ai băiatului.

Drumul a fost închis pentru a permite poliției să-și desfășoare ancheta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si