Tragedia s-ar fi intamplat in timp ce baietelul sarbatorea ziua de nastere a fratilor sai. Mama a declarat ca incidentul s-a produs cand ea taia tortul.

„L-am operat. S-a încheiat cu bine. La nivelul ficatului si la stomac a suferit leziuni. A fost accidental. Avea plaga la nivelul toracelui drept, care a atins ficatul si partial stomacul. Am înteles ca mama avea multi copii si taia un tort.

Copilul va mai ramâne în spital 5-7 zile”, a declarat Yassin Jaber, medic primar sectia chirurgie- ortopedie la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani, potrivit Mediafax.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al judetului Botosani au deschis un dosar penal sub aspectul savârsirii de vatamare corporala din culpa si fac cercetari in acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si